Zakelijk kopen? Of juist verkopen in uw winkel?

Of u nu zakelijk bloemen wilt bestellen, of weer doorverkopen. Alles is mogelijk, hieronder ziet u per onderdeel welke mogelijkheden er zijn.

Bloemen / Planten bestellen voor uw bedrijfsrelaties of voor intern gebruik.

Wij bieden u de mogelijkheid online te bestellen voor uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van boeketten voor uw relaties. Ook is het mogelijk om deze service door ons te laten verzorgen. U geeft ons de datums door wanneer de boeketten gebracht moeten worden en wij verzorgen dit compleet en u betaald alleen de kosten van de bloemen en het verzenden.

Enkele voorbeelden van kopen als ondernemer:

  • Op rekening kopen en met ons de gewenste betaaltermijn bepalen
  • Zelf uw voorkeuren aangeven, wij kunnen hier rekening mee houden
  • Verras uw personeel of goede klanten met een boeket! Dit kan ook op verjaardagen, u geeft ons de dagen door van 1 of meerdere personen en wij kunnen dit volledig voor u verzorgen
  • Prijsafspraken, indien u meerdere malen van plan bent te bestellen en deze word behaald, dan kan er een afspraak gemaakt worden. (neem hiervoor contact op met ons)

Wederverkoper

U verkoopt al bloemen in uw winkel, of u wilt dit gaan doen? Dit kan bij ons, wij kunnen u voorzien van een actueel assortiment bloemen en/of planten. Dit kan ook weer in diverse vormen. Verkoop in consignatie, of directe koop.

Als wederverkoper kunt u aan de hand van onze afspraken kiezen hoe u wilt bestellen. Dit kan per mail, telefoon of op afspraak. Ook u kunt het online bestellen. Wij zijn op dit moment naast onze standaard webshop een online webshop te ontwikkelen waarbij u direct bij de kwekers kunt bestellen. U besteld, en wij bezorgen!

Doordat wij dagelijks op de veiling zitten kan er een actueel en scherp geprijsd assortiment aangeboden te worden. Uw bedrijf kan hier dus ook van meeprofiteren. Wij kopen op dit moment voor verschillende collega bloemisten in, waardoor we goed kunnen inschatten wat u wilt.

Bij verkoop in consignatie verkoopt u bloemen en/of planten van ons. Deze bloemen en planten betaald u pas wanneer ze verkocht zijn. De derving is voor ons, tenzij anders afgesproken. Het winstpercentage dat afgesproken word, is wel altijd minder dan wanneer u direct besteld en betaald.

Meer weten? Bel of mail ons, of kom langs in de winkel.


Wij organiseren regelmatig een markt, wilt u hier zelf met een kraam op staan? Of gewoon op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U word automatisch op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen, maar ook ontwikkelingen rondom onze bezigheden en het bedrijf.

Overige vormen van samenwerking, zoals bijvoorbeeld het organiseren van een markt of sponsoring kunt u aanvragen via het contactformulier, of door langs te komen in de winkel. 

Aanvraagformulier wederverkoper