Home • Ons verhaal

Ons verhaal

Het verhaal achter de bloemensuper

Na 6 jaar ervaring opgedaan te hebben in de bloemen-branche binnen de familie, besloten we om in 2014 op eigen benen te gaan staan in het Zuid-Hollandse Ouddorp. Met het doel om kwalitatieve bloemen en planten betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen kwam het concept van de bloemensuper tot leven. Namelijk een bloemenwinkel nabij een supermarkt. Dit bleek al snel een groot succes want al na het 1e jaar kwam er een 2e vestiging uit, op de locatie in Scharendijke. 

Tot 2020 kwam er jaarlijks een vestiging bij, en hebben we onze positie en dus herkenbaarheid op Schouwen-Duiveland en Flakkee enorm vergroot. Wil jij bij ons komen werken? Of heb je interesse om bloemist te worden? Neem dan contact met ons op!

Door een grootschalige samenwerking hebben we ons gebied kunnen vergroten tot HEEL zeeland en Zuid-Holland.

De combinatie online naast fysiek is voor ons enorm belangrijk, en daar hebben we onze bloemisten partners ook op gezocht waar we door heel Nederland mee samenwerken. Op deze manier kunnen we dus landelijk leveren. Bekijk nu onze webshop met de mooiste boeketten!

Het motto is bij ons ten alle tijden dat de bloemen betaalbaar moeten blijven, omdat jong en oud, en met elk inkomen je een beetje plezier en warmte in huis moet kunnen halen.

Inmiddels hebben we een team van 24 eigen mensen, waar we onze huidige service en kwaliteit kunnen waarborgen. Bedienen we zowel consumenten als bedrijven door heel Nederland.