Home • Verzending en levering

Verzending en levering

De Bloemensuper is een webshop waar u prachtige bloemen en boeketten kunt bestellen. Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om tot 14:00 uur te bestellen en dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Hoe werkt het? Als u voor 14:00 uur bij ons bestelt, zorgen onze bloemisten ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. Onze bezorgers gaan vervolgens direct op pad om de bloemen zo snel mogelijk bij u af te leveren. Het kan dus zijn dat u al binnen enkele uren na uw bestelling kunt genieten van een prachtig boeket bloemen.

Het is belangrijk om te weten dat deze snelle levering alleen geldt voor adressen in Nederland. Wij streven er uiteraard naar om de bloemen zo snel mogelijk bij u af te leveren, maar het kan in sommige gevallen voorkomen dat de bezorging iets langer duurt dan gepland. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er vertraging is op de weg of als het adres niet goed is doorgegeven.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de levering van uw bestelling, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Kortom, bij De Bloemensuper kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare levering van uw bloemen en boeketten.

Contact Shop nU